Grafmonumenten en urnen

Rein Tupker vindt het een grote eer om zoiets persoonlijks als een (graf)monument te mogen ontwerpen en vervaardigen. Hij geeft met zijn kenmerkende smeedwerk vorm aan de troost, in een universeel symbool (bijvoorbeeld een engel, bloem, vlinder of kruis), een sprekende abstracte vorm (die bijvoorbeeld wind of stilte illustreert) of een concreet voorwerp dat de overleden dierbare kenmerkt (bijvoorbeeld een fiets of penseel). Altijd illustreert het driedimensionale of vlakke monument treffend een herinnering, een gevoel of een wens.

Een grafmonument kan bedoeld zijn als omlijsting van de grafsteen of als een object op het graf. Een ingegraveerde tekst of tekst van gesmede letters behoort ook tot de mogelijkheden.

U kunt ook voor een unieke gesmede urn terecht bij Rein Tupker Design. Iedere urn doet door het ontwerp en de kwaliteit eer aan de overleden persoon. Sober of juist rijkelijk voorzien van symbolen voor troost.

De grafmonumenten en urnen worden gesmeed van brons of ijzer, met daaraan eventueel een ander materiaal als steen, hout of glas of een fossiel toegevoegd.

Hebt u zelf idee├źn of wensen, dan kan Rein deze omzetten in een concreet ontwerp, dat bij u en de omgeving past. Neem contact op met Rein Tupker Design

Start typing and press Enter to search