Unieke gesmede objecten voor binnen of buiten

U wilt (nu eens) geen massaproduct, maar een uniek decoratief object dat met liefde en groot vakmanschap is gemaakt. Dan bent u bij Rein Tupker Design aan het goede adres, met een divers aanbod aan ambachtelijk gesmede voorwerpen voor in en om het huis: meubels, kandelaars, schalen, beelden/sculpturen, (graf)monumenten, lampen en waterornamenten.

De stijl van de decoratieve maar ook functionele objecten varieert van organisch tot industrieel. Maar ze hebben altijd de stijlvolle, herkenbare signatuur van kunstsmid Rein Tupker. Stuk voor stuk objecten die opvallen door hun pure krachtige vorm en uitzonderlijke kwaliteit. Met oog voor het kleinste detail. Uitgevoerd in ijzer, brons, koper of aluminium, soms in combinatie met glas, hout, leer of mineralen.

Wilt u het nog persoonlijker ervaring? Rein zet graag uw eigen idee├źn om in een ontwerp, dat hij vervolgens in het atelier smeedt tot uw eigen object.

Wilt u creaties van Rein Tupker bekijken of hem aan het werk zien, dan kunt u vrijblijvend langskomen in zijn smidsatelier in Soest. Graag wel vooraf een afspraak maken, zodat hij de tijd kan nemen voor uw bezoek.

Start typing and press Enter to search