Lampen

De juiste lamp is een enorme sfeermaker in en om het huis. Denk binnen aan functioneel licht in het kantoor, zacht licht in de woonkamer of gericht licht bij de leeshoek of een schilderij. Tegelijkertijd kan de vorm of plaats van de lamp een ruimte optisch vergroten of verkleinen, wat kan bijdragen aan de uitstraling die u wenst. Er is keuze uit gesmede hanglampen (waaronder kroonluchters), staande lampen en wandlampen.

Denk buiten aan functioneel licht op de oprit, diffuus licht op het terras of gericht licht bij een kunstwerk of een opstapje. Er is keuze uit gesmede lantaarns, hanglampen, gevellampen en fakkels. Eventueel kan de buitenlamp worden voorzien van een bewegingssensor. Alle ambachtelijk gesmede lampen van Rein Tupker Design zijn ‘functionele kunstwerken’. De lampen worden gesmeed van brons, ijzer of aluminium. Deze materialen zijn duurzaam en vormvast.

Typisch voor Rein Tupker zijn de organische, vloeiende vormen. Maar ook strakkere en industriële lijnen horen bij zijn werk. Hij smeedt gestileerde herkenbare thema’s of juist treffende abstracte objecten. De natuur, de kunst, de architectuur: het zijn allemaal inspiratiebronnen. De vormen zijn divers, maar altijd krachtig en herkenbaar als een ontwerp van Rein Tupker.

Hebt u zelf ideeën of wensen, dan kan Rein deze omzetten in een concreet ontwerp, dat bij u en de omgeving past. Neem contact op met Rein Tupker Design.

Start typing and press Enter to search