Meubels

Het binnen- en buitenmeubilair van Rein Tupker Design is robuust en toch uiterst stijl- en smaakvol. De meubels zijn meer dan meubels, het zijn kunstobjecten. U kunt terecht voor ambachtelijk gesmede stoelen, banken, kasten of tafels. Die zijn ook prachtig te combineren met bijvoorbeeld een lamp, een schaal of een kandelaar van Rein voor een nog sterker effect. In alle objecten komen de creativiteit, het vakmanschap en de ambachtelijkheid tot uitdrukking.

Alle meubels zijn gesmeed van ijzer, aluminium of brons. Deze materialen zijn uitermate duurzaam: ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, omdat koude of warmte het materiaal niet laat werken. De duurzaamheid en vormvastheid maken het meubilair ook veilig in gebruik. Een speciale behandeling van het materiaal zorgt ervoor dat het altijd in goede kwaliteit blijft. Ook nog eens onderhoudsvrij dus. Aan de binnenmeubels kunnen natuursteen, fossielen, glas, leer en/of hout zijn toegevoegd. Aan de buitenmeubels kunnen steen, metselwerk en/of hout zijn toegevoegd.

Typisch voor Rein Tupker zijn de organische, vloeiende vormen. Maar ook strakkere en industriële lijnen horen bij zijn werk. Hij smeedt gestileerde herkenbare thema’s of juist treffende abstracte objecten. De natuur, de kunst, de architectuur: het zijn allemaal inspiratiebronnen. De vormen zijn divers, maar altijd krachtig en herkenbaar als een ontwerp van Rein Tupker.

Hebt u zelf ideeën of wensen, dan kan Rein deze omzetten in een concreet ontwerp, dat bij u en de omgeving past. Neem contact op met Rein Tupker Design.

Start typing and press Enter to search