Schalen en kandelaars

Schalen en kandelaars van Rein Tupker Design zijn kunst en functie in één object. Iedere ambachtelijk gesmede schaal of kandelaar geeft eigenheid en karakter aan een ruimte. Een volumineuze schaal op de buitentafel, maar ook een kleine subtiele kandelaar op een bijzettafel.

De schalen en kandelaars zijn gesmeed van ijzer, brons of aluminium. Afhankelijk van de toegevoegde materialen kunt u de woonaccessoires ook buiten neerzetten. Toegevoegde materialen zijn bijvoorbeeld bladgoud, versteend hout, glas of fossielen.

Typisch voor Rein Tupker zijn de organische, vloeiende vormen. Maar ook strakkere en industriële lijnen horen bij zijn werk. Hij smeedt gestileerde herkenbare thema’s of juist treffende abstracte objecten. De natuur, de kunst, de architectuur: het zijn allemaal inspiratiebronnen. De vormen zijn divers, maar altijd krachtig en herkenbaar als een ontwerp van Rein Tupker.

Hebt u zelf ideeën of wensen, dan kan Rein deze omzetten in een concreet ontwerp, dat bij u en de omgeving past. Neem contact op met Rein Tupker Design.

Start typing and press Enter to search