Sculpturen

De driedimensionale sculpturen van Rein Tupker Design zijn uitgesproken maar passen in iedere interieurstijl: klassiek, modern, landelijk, industrieel. Aan ieder interieur (huiskamer, gang, kantoor) of exterieur (tuin, park, landschap) voegen ze iets eigens toe. Rein smeedt gestileerde herkenbare vormen of juist expressieve abstracte vormen. De inspiratiebronnen zijn legio en de vormen divers, maar altijd treffend.

De beelden zijn ambachtelijk gesmeed, meestal in brons, maar soms ook in ijzer, aluminium of koper. Daaraan kan bladgoud zijn toegevoegd of versteend hout, glas, leer of fossielen.

Typisch voor Rein Tupker zijn de organische, vloeiende vormen. Maar ook strakkere en industriële lijnen horen bij zijn werk. Hij smeedt gestileerde herkenbare thema’s of juist treffende abstracte objecten. De natuur, de kunst, de architectuur: het zijn allemaal inspiratiebronnen. De vormen zijn divers, maar altijd krachtig en herkenbaar als een ontwerp van Rein Tupker.

Hebt u zelf ideeën of wensen, dan kan Rein deze omzetten in een concreet ontwerp, dat bij u en de omgeving past. Neem contact op met Rein Tupker Design

Start typing and press Enter to search