Waterornamenten

Een ambachtelijk gesmeed waterornament van Rein Tupker Design maakt van uw waterpartij een lust voor het oog. Bij een waterpartij kunt u denken aan een grote vijver met een indrukwekkende bronzen waterval, maar ook aan een speels waterelement in de kantoortuin of een sfeervol fonteintje in de gang. Door de vorm die Rein eraan geeft, is het ornament altijd in harmonie en samenspel met het water. Samen zorgen zij voor beweging en toch rust.

De waterornamenten zijn gemaakt van brons; dat is een prachtig onderhoudsarm materiaal en kan het hele jaar door buiten staan. U bepaalt bij het installeren van het waterornament zelf de dynamiek van het geheel, door het volume van het water te regelen.

Typisch voor Rein Tupker zijn de organische, vloeiende vormen. Maar ook strakkere en industriële lijnen horen bij zijn werk. Hij smeedt gestileerde herkenbare thema’s of juist treffende abstracte objecten. De natuur, de kunst, de architectuur: het zijn allemaal inspiratiebronnen. De vormen zijn divers, maar altijd krachtig en herkenbaar als een ontwerp van Rein Tupker.

Hebt u zelf ideeën of wensen, dan kan Rein deze omzetten in een concreet ontwerp, dat bij u en de omgeving past. Neem contact op met Rein Tupker Design.

Start typing and press Enter to search